• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Oorzaken en genezing van geestelijke depressiviteit

Nieuwe vertaling van een veelgevraagd pastoraal boek

Auteur(s): dr. D. Martyn Lloyd-Jones
Pagina's: 368

Geestelijk depressiviteit is geen nieuw verschijnsel. De bekende dr. Martyn Lloyd-Jones (1899-1981), predikant en arts te Londen, beschrijft zowel de oorzaken van geestelijke depressiviteit als de genezing. Hij doet dit aan de hand van personen uit de Bijbel, die ook in dergelijke situaties verkeerd hebben.
Hij leert diegenen die ontmoedigd of depressief zijn om te gaan met zichzelf en het probleem aan te pakken. God belooft Zijn kinderen immers vrijheid, kracht en vreugde.

Een praktisch boek, dat in Engeland, en inmiddels ook in Nederland, vele drukken kent en voor duizenden christenen tot bemoediging is geweest.

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

De uitgave ziet er verzorgd uit. Goede bladspiegel. Deze uitgave bevat 21 preken die Lloyd Jones gehouden heeft in Westminster Chapel in Londen. Geestelijke depressiviteit is geen nieuw verschijnsel.... + lees meer


drs. I. A. Kole in Reformatorische Omroep op 20-01-2015

Dit boek zag ik staan, pakte het even uit de kast, om het gauw weer terug te zetten. De titel vond ik nou niet echt aantrekkelijk. Dus ging ik verder kijken, om op het laatst tóch nog even dit boek go... + lees meer


Lieneke van Vuuren in www.boekenbloggen.blogspot.nl op 29-07-2016

Ook interessant