• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Opvoeden doe je niet alleen

Bijbelse principes voor vaders en moeders

Auteur(s): P.D. Tripp
Pagina's: 286

Veel ouders raken door alle drukte in het gezin de weg kwijt in de opvoeding. Praktische opvoedingstips die succes garanderen zijn meer dan welkom. Maar dit boek biedt ouders van kinderen in alle leeftijden meer dan een to-dolijst. Met behulp van veertien Bijbelse principes verbindt Tripp de boodschap van het Evangelie aan de praktijk van de opvoeding. Ouders hebben de reddende genade van God nodig, om te beseffen dat zij niet zelf de harten van hun kinderen kunnen veranderen. De auteur laat zien dat de Heere in Zijn genade zondige ouders wil gebruiken om zondige kinderen te redden.

 

Paul David Tripp is dominee, auteur en spreker op internationale conferenties. Hij heeft inmiddels diverse titels over christelijk leven op zijn naam staan. Tripp is getrouwd met Luella. Samen hebben zij vier volwassen kinderen.

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

Vraag je een vader of moeder wat zij het belangrijkste vinden in de opvoeding, dan krijg je algauw een gesprek over de kinderen. De Amerikaanse pedagoog Tripp draait het om. Het gaat in de opvoeding n... + lees meer


dr. J. Stolk in Reformatorisch Dagblad op 06-12-2017

Ook interessant