• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

In Koninklijke dienst, deel 1

Predikanten, oefenaars en evangelisten

Auteur(s): L. Vogelaar
Serie: In koninklijke dienst

Sommigen waren heel bekend, anderen zijn in het vergeetboek geraakt. De een was alom geacht, de ander had een roerige levensloop. Kortere of langere tijd waren ze actief in Gods Koninkrijk, als predikant, oefenaar of evangelist. Wie waren zij?

Dit boek bevat een bundel levensbeschrijvingen van voorgangers uit de (Oud) Gereformeerde Gemeenten (in Nederland), uit de gemeenten van Ledeboerianen en kruisgezinden, uit vrije gemeenten in Nederland en Nederlandse emigrantenkerken in Noord-Amerika.

In Koninklijke dienst is een vervolg op de vijfdelige serie Predikanten en Oefenaars, het Biografisch Woordenboek van de Kleine Kerkgeschiedenis dat in de jaren 1988-1999 verscheen.

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Ook verschenen in de serie In koninklijke dienst

Recensies

'In Koninklijke dienst, deel 1' onder redactie van L. Vogelaar, gaat over levensbeschrijvingen van predikanten, oefenaars en evangelisten uit de (Oud)Gereformeerde Gemeenten (in Nederland). Het is min... + lees meer


C. van den Bovenkamp in Op de boekenplank op 09-02-2018

In het eerste deel van In Koninklijke dienst zijn 49 levensverhalen van overleden voorgangers –predikanten, oefenaars, evangelisten– gebundeld, geschreven door 13 medewerkers. + lees meer


J. Mastenbroek in Reformatorisch Dagblad op 01-05-2018

Ook interessant