• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Altijd en overal

Hoe je smartphone je leven verandert

Auteur(s): Tony Reinke
Pagina's: 253

Heb jij de macht over je smartphone – of heeft je smartphone macht over jou?

 

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. Met onze telefoon altijd binnen handbereik zijn we nooit meer offline. Dit roept echter ook nieuwe vragen op. Nog nooit waren we zo met anderen verbonden als nu; tegelijkertijd lijkt er steeds meer afstand te ontstaan. Nog nooit werkten we zo efficiënt als nu; tegelijkertijd zijn we heel gauw afgeleid.

Tony Reinke benoemt twaalf manieren waarop de smartphone ons leven drastisch veranderd heeft, zowel ten goede als ten kwade. Hierbij maakt hij gebruik van de inzichten van vele denkers, wetenschappelijke publicaties en zijn eigen onderzoek.

De auteur roept ons op om ons grondig te bezinnen op ons gebruik van de smartphone en gezonde gewoonten aan te leren in dit digitale tijdperk. Hij spoort ons aan de vele zegeningen ervan te benutten, de valkuilen te vermijden en onze smartphone met wijsheid te hanteren.

 

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

Of we het willen of niet, de smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. Met onze telefoon altijd binnen handbereik zijn we nooit meer offline. Maar is dat positief of dreigen hier gevaren? A... + lees meer


B. S. van Groningen in Eilandennieuws op 09-02-2018

De smartphone valt niet meer weg te denken uit ons leven. De auteur noemt in dit boek twaalf manieren waarop de smartphone ons leven ingrijpend heeft veranderd, ten goede en ten kwade. + lees meer


Bewaar het Pand in Bewaar het Pand op 17-04-2018

Ook interessant