• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Chaos

Auteur(s): Mirjam Schippers

De zomervakantie is voorbij. Lynn Leeflang zit in havo 5 en bereidt zich voor op het examen. Haar beste vriendin, Nikki, is blijven zitten, maar buiten schooltijd zijn er nog genoeg momenten waarop ze elkaar ontmoeten. 
Lynn is verrast als Simon, een vakantieliefde, ineens weer contact zoekt. Ze besluit de relatie een kans te geven en geniet van de aandacht die Simon haar geeft. Maar er is ook een lastige kant: Simon praat niet veel over wat hem bezighoudt en is soms onnavolgbaar in zijn gedrag. Toch weet Lynn zeker dat ze van hem houdt. Maar waarom duurt het dan zo lang tot ze haar klasgenoot Maurits vertelt dat ze een relatie heeft?
In Lynn’s hoofd ontstaat een complete chaos. Ook haar schoolprestaties lijden eronder. Met wie kan ze praten over haar dubbele gevoelens? En wat moet ze ermee?

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

Mirjam Schippers schrijft echte meidenboeken waarin volop aandacht is voor de soms verwarrende gevoelens van pubers. In haar derde roman –”Chaos”– zijn het de thema’s verliefdheid en vriendsch... + lees meer


Annette van der Plas in Reformatorisch Dagblad op 17-09-2018

Ook interessant