• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Joël en Jael gaan sporten

Auteur(s): Janwillem Blijdorp
Serie: Twins

De tweeling Joël en Jael speelt het liefst op de Xbox. Tot ze van de dokter te horen krijgen dat ze te dik zijn en meer moeten bewegen. Ze raadt hen aan om op een sport te gaan.
Joël en Jael weten niet welke sport ze moeten kiezen. Daarom verdiepen ze zich in judo, handbal, turnen, wielrennen, tennis, hockey, waterpolo en nog veel meer. Op school wordt er bovendien een sportdag georganiseerd voor de hoogste groepen. Daarbij worden verschillende atletiekonderdelen uitgevoerd. Zou de tweeling erin slagen om wat kilootjes af te vallen? En lukt het hen om een sport te vinden die bij hen past?

Joël en Jael is een superleuke serie voor jongens en meisjes van 9 jaar en ouder. In dit deel wordt op een speelse manier kennisgemaakt met verschillende sporten. De tekeningen van Daan van Oostenbrugge sluiten helemaal aan bij de luchtige, humoristische sfeer van de tekst.
 

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

De tienjarige tweeling Joël en Jael voelt zich lusteloos. Moeder legt aan de dokter uit: „Ze hebben nergens zin in en als ze uit school komen, zouden ze het liefst een uurtje naar bed gaan.” De dok... + lees meer


Hans Mijnders in Reformatorisch Dagblad op 08-11-2019

Ook interessant