• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Nooit meer donker; E-Book

Auteur(s): Trudi Blom

Het gezin van vader en moeder Oudshoorn is er een als vele andere. Maar de dingen gaan niet altijd zoals het zou moeten.

Lize, de oudste, heeft het geloof vaarwel gezegd en woont met Marc buiten de stad. Ze heeft nog maar weinig contact met haar ouders, broers en zussen.

Erik, die na haar komt, gaat nog wel trouw naar de kerk, maar neemt het met het geloof niet zo nauw. Zijn vrouw Anita maakt zich daarover zorgen.

Joost kampt met zijn ziekte, waardoor hij zich steeds meer van de buitenwereld lijkt te isoleren. Toch hij heeft niet alles in de hand.

Irene is getrouwd met Sjaak. Maar is ze nu wel zo gelukkig?

En dan is er Elsbeth, de jongste. Met haar kritische geest wil ze alles begrijpen en doorzoeken. Heeft hun kerk het bij het juiste eind? Hoe kun je weten wat de waarheid is?

Dit boek biedt een realistisch inkijkje in een doorsnee-reformatorisch gezin.   

Trudi Blom (1965) is geboren in Gouda en woont ook in deze stad. Zij heeft diverse romans op haar naam staan, zoals de novelle Er niet meer zijn (1996).

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

Trudi Bloms nieuwste roman ”Nooit meer donker” biedt een doorkijkje in een reformatorisch gezin. + lees meer


Willy Wouters-Maljaars in Reformatorisch Dagblad op 12-02-2014

'De Banier' te Apeldoorn gaf uit: , Nooit meer donker', van Trudi Blom, een gezinsroman, die zich afspeelt in een reformatorisch gezin. Blom tekent heel goed en scherp zelfs de personen die ze naar vo... + lees meer


Cees van den Bovenkamp in Op de boekenplank op 12-02-2014

Ook interessant