• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

De kerkgeschiedenis in 100 verhalen

Zoekt u een leerzaam boek om voor te lezen voor uw kinderen? Of een makkelijk lezend boek waar u écht wat van opsteekt? Dan heb ik wat voor u… Gisette van Dalen heeft de pen ter hand genomen om 100 verhalen uit de kerkgeschiedenis voor het voetlicht te halen. De verhalen verschijnen in 2 delen, en het eerste deel is inmiddels op de markt gebracht. Het mooie van dit boek is dat er ook veel ‘onbekende’ geschiedenissen worden verteld. Bij de kerkgeschiedenis denken wij vaak aan mensen zoals Augustinus, Hus, Luther en Calvijn.
Natuurlijk krijgen deze mensen ook een plaats in het boek, maar hebt u wel eens gehoord van Blandina, Antonius de kluizenaar, Hendrik en Gregorius, Geert Groote, William Tyndale en Anastasius Veluanus? Deze personen komt u ook tegen in dit fraai vormgegeven boek.
De verhalen lenen zich goed om voor te lezen voor de kinderen, al zullen de kleinere kinderen ( Als Waschappels predikant deed het me goed om te lezen dat de legende (?) van Willibrord die aan land komt bij Westkapelle gehandhaafd wordt.
Tot slot: van harte aanbevolen! Zeker in een tijd waar onze kennis van de kerkgeschiedenis eerder af- dan toeneemt.

De kerkgeschiedenis in 10...

Gisette van Dal...+
vanaf 2199