• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Dubbele agenda

Thijs Leeman wordt bij zijn studie uit de klas geroepen. Zijn vader is omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeluk waarbij hij uit de bocht gevlogen en tegen een boom gebotst is.

Thijs vindt het raar, want als iemand nooit te hard door een bocht reed, was het zijn vader wel. Het wordt allemaal nog vreemder als hij ontdekt dat zijn vader al een langere tijd niet op zijn kantoor geweest is. Dan wordt het enige document dat op het kantoor van zijn vader te vinden was ook nog thuis uit zijn slaapkamer gestolen nadat er brand gesticht is in het gebouw waar zijn vader het kantoor had.

Bram van der Horst beschrijft op een realistische manier wat er gebeurt als een familielid plotseling komt te overlijden onder niet verwachte omstandigheden. Thijs wil antwoorden vinden op al zijn vragen, maar kampt met verlies, verdriet en later posttraumatische stress en depressie. Deze ontwikkeling wordt gepast aangegeven in de thriller, waardoor het geloofwaardiger wordt dan andere thrillers. Het verhaal is spannend. Vanaf 16 jaar. Prachtig debuut.

Dubbele agenda

Bram van der Ho...+
vanaf 1099