• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Hoe werkt de Heere in het hart van Zijn kinderen

Er is een nieuwe aanwinst voor de huisgodsdienst verschenen. Denkend aan je (klein)kinderen kun je er blij mee zijn. Geschikt voor gebruik door ouders in het gezin; door leerkrachten van groep 5 en 6 die vragen van kinderen krijgen over het geloof. Voor grootouders om hun kleinkind cadeau te doen. Voor kinderen (vanaf 9 jaar) om zelf te lezen.

Vraagt u zich weleens af wat corona met jonge kinderen doet? Ik vermoed dat de pandemie hen raakt, ze vergeten deze tijd niet meer. ‘Mama, hoe was het eigenlijk vóór corona?’ Hoe reageren wij daarop? Geen beter antwoord op de crisis dan de enige troost in leven en sterven. Maar die moet bevindelijk geleerd worden. Dat is nu precies de insteek van dit boekje. Eenvoudige uitleg aan de hand van de drie stukken hoe de Heere werkt in Zijn kinderen, groot en klein. Om nakomelingen jaloers te maken op het geluk van het godvrezende voorgeslacht. De ware remedie, de enige schuilplaats voor ouders én kinderen.

De beste dienst die ouders hun kinderen kunnen bewijzen is samen met hen de ark der behoudenis zoeken. Hen jong bekendmaken met het fundament dat standhoudt in de stormen van het leven. Ernst maken met Bijbelse vorming in het gezin, de kerk en de school die we nog mogen hebben. Horen we om ons heen niet al luider de roep: waar is God? Fundeer uw kinderen in de Schriftuurlijk-bevindelijke waarheid van Gods Woord.

Heeft u zorgen over de invloed van moderne media op uw kinderen? Wapen hen met de Catechismus! Denk ook toekomstgericht. Hebben we behoefte aan Bijbelgetrouwe predikanten en meesters, aan godvrezende moeders en jufs? Breng jong uw kind liefde bij voor Gods Woord. Wie weet wat de Heere ermee doet. Doe wat u kunt en laat God het Zijne doen. In zijn laatste uur zei dominee Kohlbrugge: ‘De Heidelberger, de eenvoudige Heidelberger, houd daaraan vast!’

Ik heb richting eindejaar alvast een paar exemplaren ingeslagen voor mijn kleinkinderen (groep 5, 6). In de hoop zo ook een steentje bij te mogen dragen. Dit boekje kan u/jou helpen. Een kinderboek met blijvende waarde.

Hoe werkt de Heere in het...

Aleid Nijhof-Sc...+
vanaf 1395