• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

In mijn armen

Ongewenste kinderloosheid kan zwaar op je leven drukken. Helemaal wanneer iedereen in je omgeving grote gezinnen heeft, zoals bij de Old Order Mennonieten, waartoe Marty en Anthony behoren. Wanneer ze de kans krijgen om voor de ondernemende Brooke te gaan werken, vertrekken ze dan ook vol nieuwe moed uit Pine Hill.

Daar worden ze met een aangrijpend probleem geconfronteerd. Het jonge meisje dat zich verstopt heeft op het terrein van Brooke, blijkt gedwongen te zijn tot prostitutie. En zij is niet de enige. Meer en meer worden de harten van de drie hoofdpersonen geopend voor dit wijdverspreide kindermisbruik en krijgt het bouwproject van Brooke een totaal nieuwe bestemming.
Kim Vogel Sawyer heeft met deze nieuwe roman aandacht gevraagd voor de wereldwijde problematiek van seksuele uitbuiting. Deze mensenhandel gaat onverminderd door, maar de schrijfster roept op tot actie. „Wees je van dit probleem bewust en ga wat doen! Schakel de politie in, sluit je aan bij een organisatie die tegen dit onrecht vecht en bid”, zo schrijft ze in haar nawoord. Het is mooi om te lezen hoe de harten van Marty en Brooke worden ingewonnen voor dit moeilijke maar zo belangrijke opvangwerk van deze misbruikte jongeren. ”Ours for a season”, is de Engelse titel. ”Voor een tijdje van ons” zou je kunnen vertalen. En die woorden
geven precies het verlangen van Marty weer. De leiding van God en Zijn liefde die harten naar Hem toe trekt, vormen het uitgangspunt van deze roman.

In mijn armen

Kim Vogel Sawye...+
vanaf 1599