• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Sep en Sanne (1); E-Book

Vrolijke voorleesverhalen

Auteur(s): Margriet de Graaf

Wat is Sep nu aan het doen? Sanne ziet hem beneden in de tuin op zijn buik in het gras liggen. Zou hij een schat gevonden hebben? ‘Ik ben aan het onderzoeken!’ roept Sep. Sanne gaat gauw naar hem toe. In de tuin ziet ze dat Sep door een vergrootglas aandachtig een diertje aan het bekijken is. Het is een slak. Maar wel een heel deftige slak.

 

Ken jij Sep en Sanne? Sep woont onder Sanne. En Sanne woont boven Sep, in een hoog huis aan het Van Dalenplein. Sep en Sanne zijn vriendjes. Het liefst spelen ze elke dag samen. En soms logeren ze bij elkaar. Kampegeren, noemen ze dat.

Als Sep en Sanne samen zijn, is er altijd wat leuks te beleven. Wat voor leuks, dat lees je in dit gezellige voorleesboek voor peuters en kleuters!

Niet alleen kinderen, maar ook de voorlezende volwassenen zullen van de verhalen genieten. Ze zijn ook heel geschikt voor gebruik op school.

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

Kleuters houden van verhalen met een veilige, herkenbare setting. Vanuit die vertrouwde basis vinden ze het leuk om kleine avonturen aan te gaan en de wereld steeds verder te verkennen. + lees meer


Annette van der Plas in Reformatorisch Dagblad op 21-11-2016

Sep en Sanne zijn dikke vrienden en buren. Sanne woont in een bovenhuis. In het benedenhuis onder haar woont Sep. + lees meer


Redactie boeken in Onze Hervormde Zondagsschool op 06-02-2020

Ook interessant