• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Teken van Leven

Nieuwe verhalen voor Goede Vrijdag en Pasen

Auteur(s): Diverse auteurs
Pagina's: 150

Getergd staarde de vader naar het offer. Tranen zo groot als bloeddruppels stroomden over zijn wangen. Hij volgde de rook naar boven tot in de hemel. Toen keerde hij zich om. Hij wist dat het goed was.

Goede Vrijdag en Pasen. Een grotere tegenstelling tussen twee heilsfeiten is ondenkbaar. Op de dood volgt het leven. Die spanningsvolle verhouding wordt in deze verhalenbundel op allerlei verschillende manieren belicht. De verhalen spelen zich af in verschillende landen, verschillende tijden en verschillende omstandigheden. Door de veelzijdigheid die zo is ontstaan, kunnen nieuwe inzichten groeien rond Goede Vrijdag en Pasen.

 

De verhalen zijn geschreven door Janny den Besten, Magda Blonk, Maarten Brand, Arna van Deelen, Lijda Hammenga, Marjanne Hendriksen, Elza Hogendoorn, Maria Honkoop, Diny van Leeuwen, Marijke Slinger, Leendert van Wezel en Martine de Wit.

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

Prachtig idee om elkaar tijdens deze dagen een verhaal voor te lezen. Het effect ervan kan eigenlijk niet overschat worden. Rond Kerst is het moeilijk om een keus te maken, maar met Goede Vrijdag en P... + lees meer


Wily Wouters-Maljaars in Reformatorisch Dagblad op 15-03-2016

Ook interessant