• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Wapenroof op de kazerne

Een super spannend jeugdboek!

Auteur(s): Peter Boer
Pagina's: 125

Als Floris en Filip met hun paarden Fulco en Fury een rit door het Orderbos maken, ontdekken ze een gat in het hekwerk langs de kazerne. Een tijdje later bezoeken de broers de open dag van de kazerne. Daar ontmoeten ze een man die zich nogal verdacht gedraagt. Floris en Filip krijgen het idee dat deze dingen met elkaar te maken hebben. Zou het kunnen dat die vreemde snuiter het plan heeft om wapens uit de wapenkamer te roven?
Hoe dicht Floris en Filip bij de waarheid zitten, hadden ze nooit kunnen bedenken. Nog minder dat ze zelf met een bende criminelen in aanraking komen en maar ternauwernood aan hun klauwen ontsnappen. Dat laatste hebben ze vooral te danken aan hun trouwe viervoeters én het leukste meisje van de manege: Linda!

Peter Boer (1951) was hoofdredacteur van Terdege en uitgever bij Uitgeverij De Banier. Hij schreef eerder diverse historische stripboeken. Wapenroof op de kazerne is het spannende vervolg op zijn eerste jeugdboek: Gered door een appje.

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

De broers Floris en Filip rijden vaak met hun paarden Fulco en Fury door het Orderbos. Daar ontdekken ze tijdens een rit een gat in het hek van de kazerne. + lees meer


Redactie boeken in Onze Hervormde Zondagsschool op 06-02-2020

Ook interessant