• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Zij zochten een stad; E-book

Auteur(s): Lydia Buksbazen

Door het geloof is Abraham geroepen zijnde, gehoorzaam geweest om uit te gaan naar de plaats, die hij tot een erfdeel ontvangen zou; en hij is uitgegaan, niet wetende waar hij komen zou (..) En heeft in de tabernakelen gewoond (...) Want hij verwachtte de stad die fundamenten heeft, welker Kunstenaar en Bouwmeester God is. Hebreeën 11: 8-10

'Zij zochten een stad' is de geschiedenis van het veelbewogen leven van een joods-christelijke familie die de verschrikkingen van twee wereldoorlogen doorstond. 
Lydia Buksbazen, de schrijfster van dit boek, neemt de lezer mee van Rusland naar Polen, Duitsland, Holland en Engeland. Ze vertelt over de geloofsstrijd die haar ouders hebben meegemaakt voordat zij als ware zoon en dochter van Abraham rust vonden in de Christus der Schriften. Maar zij schrijft ook op ontroerende wijze over het verlangen dat zij hadden om samen met hun kinderen de Heere te volgen langs de vele onbegrepen wegen. Ze bleven vreemdelingen, want de stad die ze zochten, ligt niet op deze aarde. Maar pelgrims komen Thuis!

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Ook interessant