• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Zwanenlied

Vervolg op Zwanenmoeder

Auteur(s): Janny den Besten-van Boudestein
Pagina's: 333

Een invoelend geschreven roman over een aangrijpend onderwerp.

Nicky is 25 jaar getrouwd met haar lieve Floor. Familie en vrienden worden uitgenodigd om deze blijde gebeurtenis met hen te vieren. Nicky is van plan om volop te genieten van het feest, maar waarom voelt ze zich zo moe en heeft ze zo weinig eetlust?
Niet lang na het feestelijke jubileum krijgt Nicky een moeilijke boodschap te verwerken. Ze is ziek. Zelfs zo ziek dat het maar de vraag is of ze de bruiloft van Roos en Jilles nog kan meemaken.
Terwijl Floor naar allerlei oplossingen blijft zoeken, leert Nicky langzaam maar zeker de realiteit te aanvaarden. Hoewel deze heel anders is dan zij zou wensen, strekt zich een hoopvolle toekomst voor haar uit.

Zwanenlied is het vervolg op Zwanenmoeder, maar kan ook apart gelezen worden. Janny den Besten-van Boudestein heeft meerdere romans geschreven bij uitgeverij De Banier. Ze weet met haar verhalen lezers in het hart te raken en aan het denken te zetten.    

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

Nicky, de moeder van Roos, krijgt te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Ze gaat hard achteruit en lijdt veel pijn. Kan ze de bruiloft van haar dochter Roos nog meemaken? + lees meer


Anne-Minke Hakvoort in Reformatorisch Dagblad op 31-12-2016

Ook interessant