• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

De grottenleeuw (8)

Spannende avonturen van Tim en Tor

Auteur(s): Adri Burghout
Serie: Tim en Tor
Pagina's: 134

Edwin de Jongh en Peter Groeneveld zijn nogal nieuwsgierig naar een bijzondere vondst in een weiland vlak bij de boerderij van Peters vader. Maar voordat ze de kans krijgen de opgraving met eigen ogen te zien, is hij verdwenen. Gestolen, wordt gezegd. Dat is natuurlijk heel vreemd … Al snel wordt een verdachte opgepakt. De zonderlinge Johannes van Oord lijkt er iets mee te maken te hebben. Maar dat is toch eigenlijk niet te geloven? Edwin en Peter gaan op onderzoek uit. Dat brengt hen telkens in aanraking met Wessel, dat treiterige ventje uit hun dorp. Waarom moeten ze hem steeds tegenkomen bij hun zoektocht? De vrienden proberen samen met Edwins zusje Vera de raadsels te ontwarren. En daarbij kunnen ze de hulp van hun honden Tim en Tor goed gebruiken!

Lees je graag een spannend boek? Ga dan mee met Edwin, Peter en Vera. Samen beleven ze allerlei avonturen. Gelukkig zijn hun honden Tim en Tor er altijd bij, want zonder hun hulp lopen deze verhalen slecht af!

Tim en Tor en de grottenleeuw is het achtste deel in de serie 'Tim en Tor'.

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Ook verschenen in de serie Tim en Tor

Recensies

De grottenleeuw is het 8e avontuur van Edwin, Peter en Vera, met de honden Tim en Tor. + lees meer


Redactie Christelijke kinderboeken in www.christelijkekinderboeken.nl op 17-01-2017

Met een gebogen sluipende houding loopt een beest over de grasvlakte. Af en toe blijft het staan om te kijken of de prooi nog in dezelfde positie staat als eerder waargenomen. Het wacht zijn kansen af... + lees meer


Jan van Meerten in Logos instituut op 04-01-2018

Ook interessant