• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Een roos uit de as

Het levensverhaal van Rose Price

Auteur(s): Rose Price
Pagina's: 184

De Joodse Rose Price, geboren in het Poolse dorp Skarzysko, heeft een bewogen leven gekend. Haar levensgeschiedenis heeft ze opgetekend in dit boek. Naast aangrijpende details uit haar jeugd beschrijft ze hartverscheurende ervaringen in Duitse concentratiekampen. Ook vertelt Rose over de bevrijding van haar en haar zus Sarah en over de opbouw van een nieuw leven in Amerika. Dit is het waargebeurde verhaal van een holocaustoverlevende die in het concentratiekamp afstand nam van haar geloof, maar na veel omzwervingen in Jezus ging geloven en in Duitsland pleitte voor vergeving en verzoening. Een aangrijpend en aansprekend levensverhaal.

 

Dit levensverhaal van Rose Price is gebaseerd op het niet-gepubliceerde boek van Rose Price, geschreven in samenwerking met Talbot Spivak en Stan Weinberg.

 

 

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

De datum 21 september 1971 staat in haar geheugen gegrift als tesjoeva, de dag van haar terugkeer, de dag waarop ze zich „omkeerde naar God”. Maar aan dat moment van bekering was heel wat vooraf gegaa... + lees meer


J. van der Graaf in Reformatorisch Dagblad op 02-05-2020

Ook interessant