• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Je bent mijn moeder niet!

Deel 1 serie Girls' alert

Auteur(s): Anja Bout-Monteau
Serie: Girls' alert
Pagina's: 232

Isabel is onrustig. Ze heeft het fijn bij tante Fem en oom Ruud, maar het zijn niet haar echte ouders. Het is waar, Vinchy kon niet voor haar zorgen. Maar ze is wel haar eigen moeder, waar ze een bloedband mee heeft.
Er ontstaat een plan in Isabels hoofd. Ze is inmiddels geen klein kind meer, het moet toch mogelijk zijn dat … Nee, ze gaat niet overleggen, ze gaat het gewoon doen. En wel zo snel mogelijk.
Bij Maura, Jenthe en Liv, haar vriendengroep, kan ze alles kwijt. Ook als ze tot haar verbijstering die engerd weer tegenkomt, die ze op Hoog Catharijne iets zagen jatten toen ze met z’n vieren aan het shoppen waren. Maar wat heb je aan je vriendinnen als je handen op je rug worden gedraaid en je gedwongen wordt mee te gaan …?
Je bent mijn moeder niet! is het eerste deel in de serie Girls’ alert: spannende verhalen voor meiden van 13 jaar en ouder.

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Ook verschenen in de serie Girls' alert

Recensies

Isabel gaat met haar vriendinnen naar Utrecht. Eerst lekker shoppen en daarna gaat ze voor het eerst bij haar eigen moeder logeren. Omdat haar moeder niet in staat was om voor haar te zorgen, is Isa... + lees meer


J.W. Hakvoort in NBD Biblion op 18-12-2017

Ook interessant