• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Reset - voor mannen

Een Bijbelse levensstijl in een jachtige cultuur

Auteur(s): David Murray
Pagina's: 240

Hoe ben ik hier terechtgekomen?’
Dat is een vraag die veel christelijke mannen zichzelf stellen als ze tegen het randje van een burn-out aan zitten, of er middenin. Ze voelen zich uitgeput, depressief, gespannen, angstig en zonder vreugde. Hun tijd gaat op aan familie, kerk en werk, maar ze zijn vergeten om regelmatig even rust te nemen of tijd om te herstellen. Totdat het niet langer gaat.
De auteur van dit boek biedt vermoeide mannen hoop op de toekomst. Mede op basis van ervaringen uit zijn eigen leven geeft hij praktische adviezen om de waarschuwingssignalen van een burnout te herkennen, maar vooral focust hij op genade. Gods genade maakt het mogelijk om ons leven te resetten en verder te gaan in een rustiger tempo. Zo is het mogelijk om met vreugde in het hart de eindstreep te behalen.

 

David Murray doceert Oude Testament en praktische theologie aan het Puritan Reformed Theological Seminary en is voorganger in de Free Reformed Church in Grand Rapids (VS). Daarnaast spreekt hij regelmatig op conferenties.

Klik hier voor een Studiehulp.pdf

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

Er zijn van die boeken die iedere ambtsdrager in ieder geval één keer gelezen zou moeten hebben. Reset van David Murray is zo'n boek. In zijn dagelijks leven als docent Oude Testament en praktische th... + lees meer


Ds. B.D. Bouman in Kerkblad HHK op 13-08-2018

Ook interessant