• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Rouwen om een kind

Auteur(s): Linda Klein, dr. Joop Stolk

Het sterven van een kind is misschien wel het ergste wat ouders kan overkomen. Een onherstelbare leegte in het gezin. Een gemis dat  levenslang meegedragen wordt.

Wat weten we van deze ouders die rouwen om hun kind? Waar lopen zij en de overige kinderen tegenaan, thuis, op het werk, op school, in hun familie- of vriendenkring? Hoe geven ouders, bij al hun persoonlijke verdriet, toch voldoende aandacht aan de andere kinderen?

Deze en andere vragen staan in dit boek centraal. Het is in de eerste plaats geschreven voor christen-ouders die een kind moesten missen. Daarnaast is het een boek voor mensen die om het gezin heen staan, zoals familie, vrienden, ambtsdragers, gemeenteleden en leerkrachten.

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

Het sterven van een kind is misschien wel het ergste wat ouders kan overkomen. Een onherstelbare leegte in het gezin. Een gemis dat levenslang meegedragen wordt. Wat weten we van deze ouders die rouwe... + lees meer


B.S. van Groningen in Eilandennieuws op 01-08-2018

Een kind verliezen wordt in onze samenleving ervaren als een van de meest ingrijpende gebeurtenissen die een mens kan overkomen. En dat is begrijpelijk als je in onderzoeken leest wat het verlies... + lees meer


G. van Roekel in De Wekker op 02-05-2019

Ook interessant