• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Theedoeken en toekomstdromen

Auteur(s): Hannah Buckland
Pagina's: 320

Rebecca Hayworth is gelukkig getrouwd met haar man Jack, de predikant van Capford. Ze moet wel even haar draai vinden als domineesvrouw van het dorp. Het verlangen naar een kind ligt daarom onder de oppervlakte verborgen. Toch houdt dat Rebecca veel bezig. Waarom antwoordt God niet op haar gebed?
Violet staat in het dorp bekend als een levendig meisje. Het levert haar veel aandacht van mannen op. Is dat wel zo fijn als het lijkt?
Violet voelt zich beperkt in haar vrijheid. Maar dat verandert dankzij haar domineesvrouw en een jongeman uit het dorp… Niemand in Capford ziet aankomen welk bericht Jack Hayworth plotsklaps te horen krijgt. Jack en Rebecca krijgen grote moeiten te verwerken. Toch wordt waarheid wat Jack stellig gelooft: God kan een gebed beantwoorden door te geven wat je vraagt, maar Hij wil soms iets veel béters geven dan je vraagt.

Hannah Buckland woont met haar Nederlandse man en twee zonen op een boerderij in Kent (Engeland). Naast het werk in huis en op de boerderij is ze verpleegster. Schrijven is haar hobby.

 

 

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

Rebecca Hayworth is getrouwd met Jack, de dominee van Capford. Ze is gelukkig met haar leventje, al is het even zoeken naar wat haar rol als predikantsvrouw nu precies behelst en is er het ene grote... + lees meer


D.E. Heerens in NBD op 10-05-2019

Ook interessant