• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

De boom van Isaï; E-Book

Uitzien naar het Kerstfeest

Auteur(s): Willemieke Kloosterman-Coster, Anneke Kloosterman-van der Sluys

Want er zal een Rijsje voortkomen uit de afgehouwen tronk van Isaï (Jesaja 11:1a).

 

De Adventstijd is als vanouds een periode om uit te zien naar het Kerstfeest. De Boom van Isaï is een eenvoudig hulpmiddel om daarbij te gebruiken in het gezin.

Iedere dag van de Adventstijd staat er een symbool centraal dat verwijst naar een Bijbelse geschiedenis of profetie over de beloofde Zaligmaker. Het symbool laat zien welke weg God ging met Zijn volk tot aan de komst van de Messias en hoe wij ook vandaag nog mogen uitzien naar Zijn wederkomst.

De Boom van Isaï bevat dertig dagboekstukjes, met een bijbehorend Schriftgedeelte, gespreksvragen en een symbool. Na het lezen van het gedeelte van die dag kunnen kinderen het bijbehorende symbool ophangen, bijvoorbeeld aan een tak of op het raam.

Leeftijd: 3-8 jaar.

 

 

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Recensies

De boom van Isaï (Jes.11:1a) bevat 30 dagboekstukjes (van 1 pagina), met bijbehorend Bijbelgedeelte, gespreksvragen en een symbool. Nadat het gedeelte van de dag gelezen is, kan het kind het bijbehore... + lees meer


Drs. I.A. Kole in Reformatorische Omroep op 31-08-2016

Dit boekje bevat dertig dagboekstukjes met een te lezen Bijbelgedeelte, een aantal gespreksvragen en een symbool (een tekening van bijvoorbeeld een slang met appel, een ark met regenboog, sterren, e... + lees meer


Redactie GezinsGids in GezinsGids op 10-11-2016

De ondertitel van dit boekje luidt: uitzien naar het kerstfeest. + lees meer


Redactie boeken in Kerkbode Ger. Gem. Rotterdam op 09-12-2016

Ook interessant