• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Op weg naar Golgotha

49 overdenkingen voor de lijdensweken

Auteur(s): C.H. Spurgeon
Serie: Overdenkingen voor de lijdensweken
Pagina's: 102

'Heel nauwkeurig heeft de Heere Jezus meerdere keren aan Zijn discipelen voorzegd hoe ze met Hem zouden handelen. Hij zei dat ze Hem aan de Romeinen zouden overleveren, dat ze Hem zouden bespotten, geselen en kruisigen. Hij was er Zelf in gedachten vaak mee bezig. Hij wist het tot in detail.
O, ons hart moest wel wegsmelten van smart als we denken aan Zijn bespotting, aan de wreedheid die Hij moest ondergaan en aan Zijn dood! Maar ... onze gezegende Meester voegde er nog iets aan toe. Dat nam de bitterheid van de dodelijke teug uit de lijdenskelk weg: ‘Ten derden dage zal Hij weder opstaan.’ Zouden wij niet in gedachten vertoeven bij het bitter lijden van de Heere, als Hij dat Zelf zo nadrukkelijk heeft gedaan?' (C.H. Spurgeon)

 

De 49 overdenkingen over het lijden en sterven van de Heere Jezus Christus bieden een mogelijkheid om tijdens de zeven lijdensweken elke dag een moment stil te staan bij ‘het Lam Gods, Dat de zonde der wereld wegneemt’.

Samengesteld door J. Kranendonk-Gijssen

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Ook verschenen in de serie Overdenkingen voor de lijdensweken

Recensies

Op weg naar Golgotha, 49 overdenkingen voor de lijdensweken, samengesteld door J. Kranendonk-Gijssen en uitgegeven bij de Banier onder ISBN nummer 9.789.402.902.471. De prijs € 9,95. Deze 49 overdenki... + lees meer


B.S. van Groningen in Eilanden Nieuws op 21-02-2017

Het boek bevat 49 overdenkingen over het lijden en sterven van Christus. Het is samengesteld door J. Kranendonk-Gijssen. Het is een goede zaak niet alleen in de lijdensweken, maar ook buiten die tijd,... + lees meer


Bewaar het Pand in Bewaar het Pand op 19-06-2018

Ook interessant