• levering binnen 1-2 werkdagen
  • veilig betalen

Sara en Hagar volgen (2)

Bijbelstudies voor vrouwen

Auteur(s): Andrea van Hartingsveldt-Moree
Serie: Vrouw vandaag

De vragen: ‘Wie ben ik? Wat is de bedoeling van mijn leven? Waarom overkomt mij dit?’ zijn voor veel vrouwen herkenbaar. Ze lijken op de vraag die de Engel aan Hagar stelt: Waar kom je vandaan en waar ga je heen? Hagars antwoord en de daarop volgende opdracht van de Engel hebben grote gevolgen voor het leven van elke dag.

Over dit dagelijkse leven gaat het tweede deel in de serie Vrouw Vandaag.

In deel 1 was het de vraag: Wat zegt Gods Woord over de bedoeling van het leven van vrouwen? Welke ‘taakomschrijving’ geeft de Heere? De Bijbel geeft aan wat de roeping van de vrouw is. En nu vraagt de Heere Hem te volgen van dag tot dag. Dat is het thema van deel 2. Ook daarvoor geeft Gods Woord onderwijs. In de Bijbel staan veel levensbeschrijvingen van vrouwen die voorbeelden zijn om vandaag na te volgen. In dit tweede deel volgen we Hagar en Sara.

Deze twaalf Bijbelstudies zijn eerder verschenen in de rubriek Vrouw Vandaag in het christelijke tijdschrift de GezinsGids. Voor dit boekje zijn ze bewerkt en gebundeld. De Bijbelstudies zijn zowel individueel als in groepsverband te gebruiken.

+ lees verder

Kies uw uitvoering

Ook verschenen in de serie Vrouw vandaag

Recensies

Op een treffende manier verwoordt Andrea van Hartingsveldt-Moree in het boekje ”Sara & Hagar volgen” herkenbare gevoelens en wisselende emoties die er zijn in het (turbulente) leven van vrouwen vandaa... + lees meer


P. Verheul-Cijsouw in De Saambinder op 09-01-2014

Ook interessant